Müzik Okulları´ndan Çanakkale Zaferi Programı
20.03.2023 09:52:25

Başiskele Belediyesi Müzik Okulları, 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle duygu dolu güzel bir program düzenledi.

Başiskele Belediyesi'nin Genc-i Âlâ Gençlik Modeli’nin çatısı altında ilçedeki çocuklara ve gençlere yönelik açılan Müzik Okulları, bir yandan eğitimlerine tüm hızıyla devam ederken belirli gün ve haftalarda düzenlenen programlarla müzikseverlerin karşısına çıkarak hünerlerini sergiliyorlar. Geleceğin müzisyenleri son olarak müzik eğitmenlerinin eşliğinde Âlâ Mekân'da 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı düzenlediler.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün de katıldığı programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Piyanodan bağlamaya, gitardan şan eğitimine, çocuk korosundan gençlik korosuna kadar birçok müzik dalında ücretsiz eğitim alan genç müzisyenler, günün anlam ve önemine uygun türküler, ağıtlar ve şarkıları sem solo hem de koro halinde söyleyerek izleyicilere duygu dolu güzel anlar yaşattılar.

Sesleri ve yetenekleriyle müzikseverlerden büyük beğeni ve alkış toplayan Müzik Okulları eğitmenleri ve öğrencilerini, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de tebrik ederek kendilerine büyük gurur yaşatan genç kardeşlerinin başarılarının devamını diledi.