HABERLER
Başkan Özlü, Ramazan Sevincini Hemşehrileriyle Yaşıyor
Orjinal Resim
27.03.2023 12:02:41

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi iklimini ve sevincini hemşehrileriyle birlikte yaşıyor.

Başiskeleli komşularıyla her zaman her yerde iç içe olmayı seven Başkan M. Yasin Özlü, bu Ramazan ayında da iftar programlarında, teravih namazları sonrası çay muhabbetlerinde hemşehrileriyle bir araya geliyor. Ramazan’ın birlik ve beraberliğinin, paylaşmanın ve dayanışmanın zirveye çıktığı mübarek ayda gönüller de bir oluyor.  

Başkan M. Yasin Özlü, hafta sonu mesaisinde teravih namazı sonrasında hemşehrileriyle buluştu. Yeniköy Merkez Camii ve Barbaros Camii cemaatiyle, Cuma günü de Teravih Namazı sonrası Başiskele Huzur Halı Saha’da da genç kardeşleriyle çay eşliğinde muhabbet eden Başkan Özlü, hemşehrilerinin Ramazan-ı Şerif ayını tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ERZURUMLU HEMŞEHRİLERİNİN İFTARINA KATILDI

Başkan Özlü, Başiskele Erzurumlular Derneği'nin Pazar akşamı Karşıyaka Kültür Merkezi’nde düzenlediği iftar programına katılarak Erzurumlu hemşehrilerinin Ramazan sevincine ortak oldu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım