HABERLER
Başiskele Sosyal Tesisi´nde Çalışmalar Sürüyor
Orjinal Resim
17.05.2023 09:56:52

Kocaeli’nin her geçen gün cazibe merkezi olmaya devam eden kentin en güzel sahillerinden birine sahip Başiskele Sahili’ne nezih bir sosyal tesis daha kazandırılıyor.

Başiskele Belediyesi tarafından sahilin balık hali kısmında denize nazır yapılan Başiskele Sosyal Tesisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentte doğaya saygılı, insan odaklı güzel işlere imza atmaya devam eden Başiskele Belediyesi, vatandaşların ailece, sevdikleri ve arkadaşlarıyla güzel ve hoş vakit geçirebileceği güzel bir sosyal alan oluşturuyor.

EŞSİZ LEZZETLER, UYGUN FİYATA OLACAK

Hummalı çalışmaların sürdüğü tesiste, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş’nin bir markası olan Antik Köfte hizmet verecek. Eşsiz lezzetleri, kalitesinden ödün vermeyen hizmet anlayışı ve uygun fiyat tarifesiyle Başiskeleliler’in yeni lezzet durağı olacak Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisi, eşsiz manzarasıyla birçok etkinlik ve organizasyona da ev sahipliği yapacak.

420 KİŞİLİK KAPASİTEYE SAHİP OLACAK

Yaklaşık 800 m² inşaat alanı üzerine inşa edilen sosyal tesisin zemin katı 510 m², 1. katı 840 m², 2. katı 560 m² ve terası 270 m² alandan oluşacak.

Modern tarzda projelendirilen tesisin 100 kişilik kapalı restoran, 150 kişilik açık alan bahçe,  100 kişilik teras, 70 kişilik özel gün ve etkinlikler için toplantı salonu yer alacak.

Kocaeli’nin ve Başiskele’nin yeni gözde mekânı olacak Başiskele Belediyesi Sosyal Tesis’te çalışmalar süratle devam ederken, tesisin önümüzdeki yaz aylarında vatandaşın hizmetine sunulması planlanıyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım