HABERLER
Başkan Özlü, Geleceğin Sinemacıları ile Bir Araya Geldi
Orjinal Resim
2.06.2023 14:52:58

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Sinema Okulu'nda eğitimler tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğin sinemacılarıyla buluştu.

Başiskele’de Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden sanata, spordan teknolojiye geleceğin hazinesi çocukların ve gençlerin ilgi alanlarına göre çeşitli eğitimler, aktiviteler ve hizmetlere imza atan Başiskele Belediyesi, Genç Sinema Okulu ile geleceğin sinemacılarını da yetiştiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Âlâ Mekân’da gençler, uzman eğitmenler rehberliğinde yönetmenlik, senaryo, kamera, oyunculuk, montaj, afiş tasarım, dekor, kostüm, makyaj, dublaj, film müzikleri ve reklam konularında eğitimler almaya devam ediyor. 

GENÇ KARDEŞLERİNE MORAL VE MOTİVASYON SAĞLADI

Kentte gençlere büyük değer veren gençlerin Yasin abisi Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Genç Sinema Okulu öğrencilerini ziyaret ederek kardeşlerine moral ve motivason sağladı. Gençlerin eğitimlerine katılan Başkan Özlü, eğitimler hakkında bilgiler aldı. GreenBox stüdyosunda çekimlere katılan Başkan Özlü hem kamera karşında oyunculuk, hem de kamera arkasında yönetmenlik yaparak keyifli vakitler geçirdi.  

BAŞKAN ÖZLÜ: HER ALANDA GENÇLERE GÜVENİMİZ TAM

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, “Genc-i Âla Gençlik Modelimiz ile ilçedeki genç kardeşlerimizin sporda, sanatta, eğitimde ve teknolojide  yeteneklerini gün yüzüne çıkarmalarını ve bu yeteneklerini verilen eğitimlerle daha fazla geliştirmelerini sağlıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ve ihyasında öncü olacak gençlerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi olacak Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’mizi çok yakın zamanda tamamlayarak gençlerimize armağan edeceğiz. Burada gençlerimizin daha güzel ortamda daha güzel işler çıkaracağına inanıyorum. Hayatın her alanında gençlerimize güvenimiz tam. Sinema sektöründe de çok iyi yerlerde olacak gençlerimizin olduğunu görmek beni çok heyecanlandırdı. Kısa zamanda çok büyük kazanımlar elde eden kardeşlerimi tebrik ediyorum. Eğitmen hocalarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendi senaryolarıyla çekeceği filmin galasını izlemek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım