HABERLER
Zirvedekiler Kariyer Zirvesi İçin Başiskele´ye Geliyor
Orjinal Resim
27.10.2023 16:33:03

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  “Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi” programının tanıtımını basın toplantısıyla yaparak zirve hakkında detaylı bilgileri kamuoyuna açıkladı.

Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisleri Antik Köfte ve Restorasyon’da yapılan toplantıya basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Başiskeleli gençlerin ve üniversite öğrencilerinin donanımlarını arttırmak, istihdamına katkı sunmak, gelecek ve kariyer planlarına ışık tutmak için Başiskele Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi, geçen yıl olduğu gibi akademisyenler başta olmak üzere siyasetten, iş dünyasından, basın camiasından önemli şahsiyetleri gençlerle buluşturacak.

ZİRVE 1 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ

Başiskele’de eğitime ve gençlere büyük değer veren Belediye Başkan M. Yasin Özlü’nün ilçeye kazandırdığı Türkiye’nin en donanımlı, Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde 1 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi heyecanı şimdiden ilçeyi sardı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’MİZİN 100. YILI’NA YAKIŞACAK ZİRVE

Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. Yılı’na yakışır bir Kariyer Zirvesi hazırlayan Başiskele Belediyesi, özellikle yaşam hikayelerinde Başiskele olan kariyer basamaklarını adım adım çıkarak alanında zirve yapan şahsiyetler, Türkiye Yüzyılı’nın mimarları gelecek nesile tecrübelerini ve fikirlerini aktaracak. 

MODERATÖRLÜĞÜ CEM ÖĞRETİR YAPACAK

Zirvenin moderatörlüğünü Gazeteci ve Haber Spikeri Cem Öğretir’in yapacağı Başiskele Kariyer Zirvesi, Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde saat 09.00'da kokteyl ile başlayacak.

AÇILIŞ OTURUMUNU BAŞKAN ÖZLÜ YÖNETECEK

Programın açılış oturumu Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün modetarlüğünde Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Gebze Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın katılımıyla gerçekleşecek. Saat 09:30’da başlayacak açılış oturumu gençlerin eğitim hayatlarına büyük katkı sunacak.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN İLE STRATEJİK LİDERLİK

Zirvenin 1. Oturumunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın gençlere hitap edecek. Stratejik liderlik konusunda gençlere önemli bilgeler verecek olan Başkan Büyükakın, geleceğin liderlerine önemli tavsiyelerde bulunacak.

İLHAM VEREN BAŞARI HİKAYELERİ

Gençlerin kariyer hedeflerine ulaşabilmeleri adına büyük bir kazanım sağlayacakları zirvenin 2. oturumunda milletvekilinden yönetmene, genel müdürden CEO’ya birçok şahsiyet konuşma yapacak.   

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Hollywood filmlerinde de oyunculuk yapan dünyaca ünlü Aktör ve Yönetmen Rashad Strik, Türk Belgeselciliğinde işlenmemiş konuları ele alarak özgün ve farklı belgesel filmlere imza atarak dikkatleri üzerine çeken İzmit doğumlu genç yönetmen Zeki Subaşı, teknoloji sektörünün barkod teknolojileri ve mobil iş çözümleri alanlarında faaliyet gösteren Desnet Teknoloji’nin kurucu ortağı ve 12 Yıldız Genç Liderler Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, iki yıl üst üste Türkiye’de Yılın Genç Girişimcisi ödüllerine layık görülmüş Desnet CEO’su Ömer Ekinci, Otomotiv Sektörü başta olmak üzere birçok sektöre Endüstriyel Otomasyon konusunda hizmet veren, yerli ve milli ilk otomobilimiz TOGG’un Üretim Hattı ve Transfer Sistemleri’ni kuran Robo Otomasyon Genel Müdürü Haluk Özcan bu otumda gençlere hitap edecek.

GLOBAL SEKTÖRDE İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

Programın 3. Oturumunda saat 13:00’te Ford Otosan A.Ş Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık Lideri Elif Barutçu ve Goodyear İnsan kaynakları Müdürü Aslı Beyler, Global Sektörde İnsan Kaynakları Yönetimi hakkında konuşma ve sunumlarını gerçekleştirecek.

BAKAN MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ GENÇLERLE BULUŞACAK

Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi’nin bu yılki onur konuğu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş olacak. Zirvenin öğlenden sonraki 4. oturumunda saat 14.30’da gençlere hitap edecek olan genç bakan, siyasi kariyeri hakkında önemli bilgiler aktaracak.  

TÜRKİYE YÜZYILI TEKNOLOJİSİ

Kariyer Zirvesi'nin 5. Oturumu'nda ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Behçet Kartaş, TUSAŞ Aviyonik Direktörü Dr. Mehmet Kazanbaş, BAYKAR Medya İlişkileri Direktörü İlker Akgüngör Türkiye Yüzyılı Teknolojisi hakkında gençlerin ufkunu aydınlatacak değerli bilgiler verecek.

SOSYAL MEDYANIN GELECEĞİ

Tam gençlere göre hazırlanan zirvenin 6. oturumunda Albayrak Medya Grubu İnternet Yayın Editörü Ersin Çelik,  dijital dünyanın çocuklar üzerindeki etkisini araştırarak sosyal medyaya Dijital Baba olarak giren Araştırmacı-Yazar Orhan Toker ve genç yaşta medya sektöründe büyük başarılar elde eden gazeteci yazar ve TV sunucusu Taha Hüseyin Karagöz sosyal medyanın geleceği konusunda gençlerle karşılıklı sohbet edecekler.     

KAPANIŞ AHMET ŞERİF İZGÖREN İLE OLACAK

Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi'nin son oturumunda yazdığı kitaplar, verdiği binlerce seminer ve eğitimlerle büyük hayran kitlesi toplayan Eğitmen ve Yazar Ahmet Şerif İzgören “Geleceği Yönetmek” konu başlığıyla katılımcılara çok değerli bilgiler aktaracak.

İnteraktif bir şekilde geçecek kariyer zirvesinde gençler, konuşmacılara soru ve görüşlerini de iletebilecek.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım