HABERLER
ARİFAĞA SOKAK GÖZ KAMAŞTIRACAK
02 Mayıs, 2012
A- A+

Başiskele Belediyesi Fatih Mahallesi Arifağa Sokak'ta bir süre önce kanalizasyon hatlarının yenilenmesiyle başladığı çalışmalarında sona yaklaştı. Yol genişletme ve dekoratif desenli perde duvar çalışmalarını tamamlayan ekipler ara sokaklarda yapacakları duvar çalışmalarının ardından 4 sokağı parke taşlarıyla kaplayacak.

 

Yeşilyurt Mahallesi Yurt, Berat ve Değerli Sokakta yapılan dekoratif duvar ve parke çalışmaların benzerini Fatih Mahallesi Arifağa Sokak, Bal Sokak, Yonca Sokak ve Ayrık Sokakta uygulamaya hazırlanan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 80 cm. yüksekliğindeki dekoratif duvar çalışmalarını tamamlamak üzere.

 

Bir Süre önce İSU ve Başiskele Belediyesinin yaptığı altyapı çalışmalarının ardından yol genişletme çalışmalarıyla altyapısı tamamlanan sokaklar kayrak taşı desenli dekoratif duvarla çevrildi. Ara sokaklarda yapımına başlanan duvarların tamamlanmasıyla kaldırım çalışmalarının başlayacağı sokaklar parke taşlarıyla kaplanacak.

FOTOĞRAFLAR