HABERLER
Ünlü YouTuber Sertaç Abi Başiskeleli Çocuklarla Buluştu
Orjinal Resim
18.12.2023 09:58:56

Çocukların Sertaç Abi'si olarak tanınan Youtuber Sertaç Güngör, Başiskele'de Filistin meselesi ve YouTube üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

YOĞUN KATILIM

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere en güzel hizmetleri ve etkinlikleri sunan Başiskele Belediyesi, çocuklara yönelik içerikler geliştiren ve YouTube kanalında binlerce takipçisi bulunan Sertaç Güngör’ü Başiskeleli çocuklarla buluşturdu. Gençlerin yeni cazibe merkezi Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'nde Gence Dair söyleşi programları kapsamında 15 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen programa çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Yoğun ilginin olduğu programda salon tıklım tıklım doldu. Başiskele'de çocuklara büyük değer veren çocukların ve gençlerin Yasin Abi'si Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de bu programda kardeşlerini yalnız bırakmadı.

ÇOCUKLARA YOUTUBE UYARISI

Çocukların yoğun alkışlarıyla sahneye çıkan Sertaç Abi, söyleşisinde YouTube’un ve Youtuberların çocuklar üzerindeki etkilerine dair görüşlerini paylaştı. YouTube ve diğer internet mecralarındaki zararları içeriklerden korunmak gerektiğini söyleyen ünlü YouTuber, kardeşlerine internette çok fazla zaman geçirmeden eğitim ve öğretim hayatlarına daha fazla odaklanarak Türkiye'ye daha büyük hizmetler sunabileceklerini ifade etti.

"ANNE VE BABALAR ÇOCUKLARIYLA DAHA FAZLA VAKİT GEÇİRMELİ"

Ailelere de tavsiyelerde bulunan Sertaç Güngör, anne ve babaların çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeleri gerektiği, çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de internet kullanım sürelerine dikkat ederek çocuklarıyla daha verimli ve kaliteli vakit geçirmeleri çağrısında bulundu.

"BOYKOTA DEVAM ETMELİYİZ"

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği boykot çağrılarıyla da tanınan Sertaç Abi, söyleşide işgalci terör devleti İsrail’in Gazze’deki Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği dini ve etnik soykırım, zorla yerinden etme, ablukalar ve boykot meselelerine de değindi. Gazze'de yaşanan zulme karşı israil'e destek veren firma ve şirketlerin ürünlerinin boykot edilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak boykotun rehavete kapılmadan topyekun devam etmesi gerektiğini söyledi.

Program sonunda sahneye çıkan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, katılımlarından dolayı Sertaç Güngör'e ve hemşehrilerine teşekkür etti. Program, Başkan Özlü ve Sertaç Güngör'ün katılımcılarla birlikte yaptığı toplu özçekim ve video çekimi ile sona erdi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım