HABERLER
Başiskele´de Türkülerle Türkiye Yüzyılı Programı
Orjinal Resim
21.12.2023 09:56:14

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşu’nun 100. yıl dönümünü Başiskele’de düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlayan Başiskele Belediyesi, bu kez Türkülerle Türkiye Yüzyılı programı düzenleyecek.  

Türkiye Yüzyılı’nda 7’den 77’ye kadın erkek, genç yaşlı herkesi ve her kesimi kucaklayan programları ve etkinlikleri art arda gerçekleştiren Başiskele Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kariyer Zirvesi ve Yüzyılın Kadınları programlarının ardından Türkülerle Türkiye Yüzyılı programı da hazırladı.

MÜZİK OKULLARI ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BİRLİKTE SAHNE ALACAK

Başiskele Belediyesi’nin geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere göre hazırlanan Genc-i Âlâ Gençlik Modeli’nin önemli parçalarından olan ve yıllardır geleceğin müzisyenlerini yetiştiren Müzik Okulları öğretmenleri ve öğrencileri sahneye çıkarak izleyicilere müzik ziyafeti verecek. Edirne'den Kars'a, Türkiye'nin her yöresinden türkülerin seslendirileceği Türkülerle Türkiye Yüzyılı programı  Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde bu akşam (21 Aralık Perşembe) saat 19:30’da başlayacak. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde yapılacak programa katılım ücretsiz olacak.  

FOTOĞRAF SERGİSİ

Başiskele Belediyesi Temel Fotoğrafçılık Kursu’nun ilk mezun kursiyerlerinin ilçe sınırları içerisinde çektiği birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı fotoğraf sergisi de program öncesi ziyarete açılacak.

l Fotoğraflar
 
turkulerleturkiyeyuzyili_21122023100025-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım