HABERLER
Başiskele Çocuk Üniversitesi´ne Ön Kayıtlar Başladı
Orjinal Resim
16.01.2024 14:02:19

Başiskele Çocuk Üniversitesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nda eğitim desteği görmek isteyen öğrenciler için ön kayıt başvurularını almaya başladı.

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle “Sosyal Sorumluluk” anlayışıyla hayata geçirilen ve özel yetenekli öğrencilere ücretsiz olarak; eğitim, rehberlik ve akademik danışmanlık hizmeti veren Başiskele Çocuk Üniversitesi’nden bu yıl ilk kez yararlanmaya başlayacak öğrenciler için ön kayıtlar online alınmaya başlandı.

SON BAŞVURU 28 HAZİRAN 2024

Başiskele'de Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitime ve gençlere desteğini sürdüren Başiskele Belediyesi, ilçenin ve Kocaeli'nin "özel yetenekli" öğrencilerine Başiskele Çocuk Üniversitesi'nde eğitim desteği sağlamaya devam ediyor. 8-12 yaş aralığındaki WISC-4 Zekâ Tanılama Testi (Weschler Intelligence Scale for Children-IV ) sonucunda "özel yetenekli birey” tanısı konulmuş öğrencilerin ön kayıtları 28 Haziran 2024 Cuma günü 17.00’ye kadar https://genciala.basiskele.bel.tr/cocuk-universitesi-onkayit linkinden online ya da kuruma giderek yapılabilecek.

Başvuruların kimler tarafından ve nasıl yapılacağı hususundaki detaylı bilgilere yukarıda verilen linkten ulaşılabilecek.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım