HABERLER
Başiskele´de Gençler Eğitimden Eğitime Koşuyor
Orjinal Resim
16.02.2024 16:56:39

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin teminatı gençlere yönelik çağın şartlarına uygun olarak modern ve estetik tarzda inşa edilen Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde eğitimler devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün Türkiye Yüzyılı’nda gençlere en büyük armağanı olan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi, Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi olmasının yanı sıra gençlere yönelik eğitim faaliyetleri ve etkinliklerle bölgenin yeni cazibe mekânı oluyor. Başiskele’nin eğitim ve kültür yuvası olan gençlik merkezinde çocuklar ve gençler çeşitli eğitimlere katılarak hem kültürel seviyelerini artırıyorlar hem de sosyalleşerek özgüvenlerini artırıyorlar.

EĞİTİMLERE YOĞUN İLGİ

Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde daha önce satranç, işaret dili, hat sanatı, müzik, sosyal medya, öfke kontrolü, diksiyon, grafik tasarım ve psikoloji eğitimleri verilmeye başlanmıştı. Yeni dönemde de İngilizce, Robotik Kodlama, Bağlama, İşaret Dili, Şan eğitimi ve Sosyal Medya kursları uzman eğitmenler eşliğinde devam ediyor. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimler, kursiyerlerden de büyük beğeni topluyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım