HABERLER
Başkanımız M. Yasin Özlü´den Berat Kandili Mesajı
Orjinal Resim
23.02.2024 18:03:21

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin ve İslam âleminin kandilini tebrik etti.

İslam âleminin manevi iklimi üç aylardan Şaban ayının 14. gecesini 15'ine bağlayan gecesi Berat Kandili'ne kavuşmanın huzurunu hep birlikte hissettiklerini belirten Başkan Özlü, Ramazan ayının müjdecisi olan bu müstesna gecenin tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diledi. 

Başkan Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bizleri yaratan, yaşatan, İslam dini ile şereflendiren, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in manevi ferahlığını yanan yüreklerimize hissettiren, her türlü günahtan, kötülükten arınma ve bağışlanma vesilesi Berat Kandili'ne kavuşturan Yüce Rabbi’mize binlerce kez şükürler olsun.

Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, hayrın, bereketin ve tüm güzelliklerin bol bol ihsan edildiği bu ulvi gecede bizi yoktan var eden Allah’a ellerimizle beraber gönüllerimizi de açarak mağfiret diliyoruz. Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine, birlik, beraberlik, saygı ve sevgimizin artmasına vesile olması en büyük temennimizdir.   

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, af ve mağfiretin vakti Berat Kandili’mizi kutlar; başta tüm kıymetli hemşehrilerimiz olmak üzere aziz Türk milletimizi, Filistin ve Doğu Türkistan gibi gönül coğrafyamızdaki insanlığı her türlü afetlerden, belalardan, musibetlerden ve sıkıntılardan kurtarıp huzur, bolluk ve feraha ulaştırmasını Cenab-ı Hakk’tan dilerim.

Gecemiz mübarek olsun.”

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım