HABERLER
Başkanımız M. Yasin Özlü´den Kadir Gecesi Mesajı
Orjinal Resim
5.04.2024 15:16:33

Başisekele Belediye Başkanımız Yasin Özlü, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Yasin Özlü yayımladığı mesajda, Başiskeleli hemşehrilerinin ve tüm İslâm âleminin Kadir Gecesi’ni kutlayarak şu ifadelere yer verdi:

"Rahmet, mağfiret, bereket ayı, huzurun ve manevi lezzetin doruğa ulaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif’in son günlerindeyiz. Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi. Bizleri bu kıymetli vakitlere kavuşturan Yüce Rabbimiz’e sonsuz şükürler olsun. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirilmeye başlandığı bu gecenin manevi atmosferini ilçemizde birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte yaşayacağız. Tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, her türlü maddi ve manevi yardımlarımızı bu kutlu ve müstesna gecenin hürmetine kabul eylesin.  Savaşın, kargaşanın, afetlerin ve her türlü zilletin tüm dünyamızı sarıp sarmaladığı bu zorlu zamanlarda ellerimizi semaya kaldıralım. Gazze’de soykırıma uğrayan Filistnli kardeşlerimiz başta olmak üzere, Doğu Türkistan’daki soydaşlarımıza, tüm mazlumlara dua edelim.  

Bu duygu ve düşüncelerle bu kutlu gecenin ülkemize, milletimize ve özellikle zulüm altında olan tüm İslam coğrafyalarına sevgi, saygı, huzur, barış ve esenlkler getirmesini, tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin, edilen duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.”

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım