HABERLER
BOZUK YOLLAR ONARILIYOR
02 Haziran, 2012
A- A+

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt kırılmaları sonucu oluşan çukurların kapatılması için asfalt yama çalışmalarına başlamış ancak yağmurlu havaların etkisiyle bu çalışmasına birkaç gün ara vermişti. Hava şartlarının normale dönmesinin ardından asfalt yama çalışmaları yeniden başladı.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hasar görmüş yolarda onarım çalışmalarına hızla devam edeceğini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yağmurlu havaların sona ermesiyle birlikte asfalt yapılabilecek ortam oluştu. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her gün çalışmalarını hızla sürdürerek sorunlu cadde ve sokakları daha güzel ve kullanışlı hale getirecekler" ifadelerinde bulundu.

 

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ve tespit edilen yollardaki asfalt yama ve yapım çalışmalarına başlayan ekipler hizmetlerini ilçe genelinde aksatmadan sürdürecek.

FOTOĞRAFLAR