Çim Biçme ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor
28.05.2024 14:45:19

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde çim biçme, yabani ot temizleme ve peyzaj çalışmalarını sürdürerek kente estetik görünüm kazandırmaya devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz aylarına sayılı günler kenti yaza hazırlıyor. Daha temiz ve yeşil Başiskele için büyük bir gayretle çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ilçe genelindeki parklarda, bahçelerde, yeşil alanlarda, kalıcı konutlarda ve orta refüjlerde bahar aylarında yağışlar dolayısıyla çok fazla uzayan çimleri biçerken yabani otları da tırpanla temizliyor. Ekipler ayrıca ilçe genelinde günlük mıntıka temizliklerini de büyük bir özenle yapıyor.

Rutin belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, kent genelinde doğaya saygılı olarak yaptığı güzel işlerle hem Başiskelelilerin takdirini topluyor hem de kente estetik görünüm kazandırıyor.