HABERLER
2 NCİ 112 ACİL İSTASYONU AÇILIŞA HAZIR.
18 Ekim, 2012
A- A+

Belirlenen standartlarda yapımına Başiskele'den başlayarak Türkiye genelinde yaygınlaştırılan en modern ve konforlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri (ASH) istasyonlarının sayısı artıyor. Ferşat Group tarafından Türkiye genelinde  hızla yaygınlaşan istasyonlardan Başiskele'ye  iki tane yapıldı.


Sağlık Bakanlığı'nın hizmetine sunulan ve tek tip standart olarak yapılan 112 Acil Sağlık İstasyonları  Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın yer tahsisi ile Türkiye'de ilk olarak Başiskele'de yapılmıştı.  Ferşat Group tarafından ilk projenin Başiskele'de hayata geçirilmesiyle Türkiye genelinde yapımına başlanan 112 Acil Servis İstasyonlarından ikincisinin yapımı  tamamlandı. Türkiye"de bir ilk olarak 112 Acil Servis İstasyon Binaları tek tip olarak inşaa edildiği gibi içerisinde sağlık çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tüm tefrişatı ile donanımlı olarak teslim ediliyor.


Yeniköy Merkez Mahallesinde geçtiğimiz ay açılışı yapılan Yeniköy Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunun ardından Karadenizliler Mahallesinde yapımına başlanan 5 yıldızlı otel kalitesindeki en konforlu ikinci istasyonun yapımını da tamamlandı. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek.


İstasyonun yapımını üstlenen Ferşat Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İng. Oktay Ferşat Türkiye genelinde yapılan sağlık istasyonlarının yapımını yakından takip ediyor.  Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile Karadenizliler Mahallesinde önemli bir noktada inşa edilen istasyondaki çalışmaları kontrol eden Dr. İng. Oktay Ferşat  Başiskele'de uygulanan kent estetik projelerine uygun olarak binanın yapıldığını belirterek Türkiye de 40'a yakın ilde 200'den fazla inşaatın devam ettiğini ve 60'ın üzerinde açılmayı bekleyen sağlık istasyonunun olduğunu belirtti. Başiskele de yapılan ikinci sağlık istasyonunun önümüzdeki günlerde açılacağını belirten Ferşat Group yönetim kurulu başkanı Dr. İng. Oktay Ferşat özellikle desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan'a teşekkür etti.


Türkiye'ye böyle bir hayırlı eseri kazandırmanın gururunu yaşadıklarını buna benzer ciddi bir proje hazırlığında daha olduklarını belirten  Dr. İng. Oktay Ferşat  başta hükümetimiz, sağlık bakanlığımız olmak üzere valilerimize, sağlık il müdürlerimize ve hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

FOTOĞRAFLAR