TRAFO BİNALARINDA ESTETİK DÖNÜŞÜM
23.11.2012 15:48:05

Başiskele Belediyesi, kurumlar arası kurdu iyi ilişkiler ile ilçeye değer katmaya devam ediyor. Buna son örnek; SEDAŞ ile yapılan görüşmeler sonucu Bahçecik-Yeniköy kavşağındaki eski model, yola taşan ve estetik olarak kötü görüntüye sebebiyet veren düşük gerilimli trafonun yıkılarak yenilenmesiydi.

Başiskele'nin önemli işlek caddelerinden biri olarak bilinen Hürriyet Caddesi'ndeki bu trafonun yerine, SEDAŞ tarafından son derece modern görüntülü, daha güçlü ve enerji tasarrufunu en iyi kullanan yeni bir trafo monte edildi. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yıkım sonrası cadde 6 metre daha genişlemiş oldu. Yeni trafo Başiskele'nin büyük bir bölümünde yaşanan elektrik kesintisinin de önüne geçilmiş olacak.