HABERLER
BAŞİSKELE´DE KAHVE TADINDA YIKIM
Orjinal Resim
4.12.2012 08:21:37

Başiskele Belediyesi Kentsel Dönüşüm kapsamında kent estetiği ve zarafetini ön plana çıkartırken, 20 yıllık kangren olmuş problemleri de çözüyor

 

Özellikle Barbaros Mahallesi ile Döngel Mahallesi'nde bulunan Atatürk Caddesi üzerinde 20 yıldır yıkılamayan eski ahır, Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkılarak yol genişletme çalışmalarına dahil edildi. Hiçbir sorunun yaşanmadığı yıkımı Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Dursun Kara Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetik Birimi sorumluları Burcu Tan ve Hatice Feyza Cinanoğlu, vatandaşlarla birlikte kahve içerek takip etti.

 

Başiskele Belediyesi kentin önemli güzergâhlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde bir süredir çalışmalarını başarıyla sürdürüyordu.  Bünyesinde kurduğu ekiple; kentsel dönüşüm kapsamında özellikle bu caddeye cephesi olan metruk, görüntü kirliliği az eden köhne yapıları da yıkarak kente değer katmaya kaldığı yerden devam ediyor.  Ayrıca geçmişte kangren olmuş bu yapılar yıkılarak yeniden ilçeye dubleks ve tripleks konutlar olarak kazandırılıyor.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde kent estetiğine ve kentsel dönüşüme yönelik çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz; "İlçemizin her noktasında çalışmalarımız yasal kapsamda büyük bir titizlikle sürüyor. Başiskelemizi yaşamaya değer, huzurlu ve yaşanası bir kente dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerle yıldızımız her geçen gün daha da parlatıyor" dedi.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım