Yağmur suyu kanallarında ve ızgaralarda temizlik çalışması yapan Başiskele Belediyesi yağmur suyu kanallarında tıkanıklığa sebep olacak taş, toprak gibi malzemeleri temizledi.
Çalışmalarına genel ve kapsamlı bir şekilde kış ayına girmeden başlayan, kış ayı boyunca ise belirli periyodlar halinde yağmur suyu kanal temizliklerine devam eden Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri böylelikle tıkanmış kanalların neden olacağı taşkınların önüne geçmiş oluyor.
Ekipler Başiskele'nin cadde ve sokaklarındaki yağmur suyu kanallarının ızgaralarını kaldırılıp içlerindeki kum, yaprak ve sigara izmaritleri gibi birikintileri temizliyor. Temizlik çalışmalarına Atakent Mahallesi konut alanlarından başlayan ekipler çalışmalarına ilçe genelinde devam edecek.