HABERLER
BASIN TOPLANTISI
08 Ağustos, 2014
A- A+

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili meclis toplantısı sonrasında salonda basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

Başkan Ayaz, "Pazar günü yapılacak olan seçimde, ya ülkemizin 94 yıl önce kaybettiği tüm değerleri yeniden kazanıp, iki milyon km kare coğrafyaya ve 250 milyon nüfusa sahip büyük bir dünya ülkesi olmasının önünü açmanın ya da batının jandarması, kuklası olmaya devam etmenin tercihi yapılacaktır. Osmanlı'dan bu yana ilk defa, İslâm coğrafyasında ve bölgemizde ortaya çıkan tüm işaretler Türkiye'nin geleceğini olumlu göstermektedir. Gelin bu büyük hedefe hep beraber mührümüzü basalım. Yeni Türkiye'ye güçlü destek verelim.  Pazar günü sırf Erdoğan değil "Yeni Türkiye" de oya sunuluyor. Bu tarihi fırsatı kaçırmayalım." dedi

 

 
EN AZ YÜZDE 70 OY ALACAĞIZ

12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumda yüzde 70'e yakın oy alarak Kocaeli'nin en yüksek oyu alan ilçesi olan Başiskele'nin bu rekorunu yeniden kıracaklarını ifade eden Başkan Hüseyin Ayaz, "Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en az yüzde 70 oy alacağız" diye konuştu. Başiskele genelinde 250 yatalak hasta olduğunu belirten Ayaz, "Bu hastaların oy kullanması için gereken özeni göstereceğiz" açıklamasında bulundu.

 

FOTOĞRAFLAR