Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle etik davranış ilkeleri yönetmeliği hakkında eğitim gerçekleştirdi.
Başiskele Belediyesi personele verdiği önemi her geçen gün düzenlemiş olduğu eğitimler ile gösteriyor. Geçtiğimiz gün İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sinan Özdenkaya, tüm birimlerin katılım sağladığı eğitimde 13.04.2005 tarih 25785 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ile Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik'ten bahsetti. Aynı zamanda Başiskele Belediyesi'nde kurulmuş olan Etik Komisyonu hakkında bilgi veren ve nasıl çalışacağı ile ilgili örneklerle paylaşımda bulunan Özdenkaya soru cevap şeklinde eğitim programını gerçekleştirdi.
Eğitim programı sonunda ; "Günlük hayatta ve kamu hizmetinin sunumu esnasında karşılaşacağınız ahlaki belirsizliklerde vicdanınız kılavuzunuz olsun" diyen Özdenkaya, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a personelin eğitimine verdiği önemden dolayı teşekkür etti.
Başkan Ayaz " hizmet içi eğitimler bizim için önemlidir, her geçen gün kanunlar ve mevzuatlar değişiyor, bunları sürekli takip eden çalışkan bir ekibimiz var. Çalışanlarımızı önemsiyoruz çünkü hizmetlerimizi önemsiyoruz. " dedi.