HABERLER
FUARA İLGİ TAM
20 Mayıs, 2015
A- A+

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 7.sini düzenlediği kağıttan dünyaların keşfi kitap fuarında yer aldığı standa yoğun ilgi vardı. 

 

7 Yıldızlı Kent Başiskele'yi gerçekleştirdiği tanıtım toplantıları ve lansman çalışmalarıyla kamuoyuna duyuran Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, huzuruyla, doğasıyla, turizmiyle, sağlıkta, eğitimde, konumuyla, yatırımda yıldız olan kent Başiskele'yi Türkiye'nin keşfine açıyor. Bu doğrultuda her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 7.si düzenlenen, 350 yayınevinin yer aldığı Kocaeli Kitap Fuarında açılan Başiskele Belediyesi'nin 7 Yıldızlı standı yoğun ilgi gördü. 

 

Kitap fuarı etkinliğinde bu yıl her ilçede kitap açan ağaçlar ile başladı. Başiskele'de de sahilde eşsiz manzara güzelliğinde ağaçlar kitap açtı. Sahilde yürüyüşe gelen tüm vatandaşlar kitaplarını ağaçlardan topladı.

 

16 Mayıs'da başlayan kitap fuarı 4 günde yoğun ilgi gördü. Günde binlerce kişinin ziyaret ettiği Başiskele Belediyesi standına gelen misafirler, 7 Yıldızlı Kent Başiskele'nin tanıtım kitaplarını ediniyorlar.

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: "7 Yıldızlı Kent Başiskele'mizin kitabını bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin 7.sini düzenlediği kitap fuarında dağıttık. Beklediğimizden daha fazla ilgi gören turizm tanıtım kitabımız ve 7 yıldızlı kent Başiskele'miz Kocaeli'de okursever bir çok vatandaşın da keşfine açılarak,  tam not aldı " dedi.


 

FOTOĞRAFLAR