HABERLER
İBRAHİM CUŞAN İLAHİ KONSERİ
Orjinal Resim
6.07.2015 11:12:08

Ramazan ayının coşkusu Başiskele halkının ve diğer ilçelerden gelen misafirlerin katılımı ile tüm hızıyla devam ediyor.  İftar programına katılan yaklaşık 2 bin 500 kişi orucunu aynı masa etrafında açarak dua ediyor, suyunu, ekmeğini paylaşıyor. Sahilde verilen iftar yemeklerinin yanı sıra İlçede yaşayan hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi aileleri de unutmayan Başiskele Belediyesi Halil İbrahim Sofrası Aşevinden evlere sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor.

 

Başiskele Belediyesi bu yıl da Ramazan'ın ruhuna uygun etkinliklerle bu mübarek ayı tüm manasıyla ihya ediyor. Yediden yetmişe her yaş ve kesimden vatandaşa hitap edebilen zengin programlarıyla sadece Başiskele' ye değil tüm Kocaeli' ye coşku dolu bir Ramazan yaşatıyor. 

 

Ramazan Ayının bereketini ilçe halkı ile paylaşan Başiskele Belediyesi yine ilçede faaliyet gösteren işyeri sahiplerinin katkıları ile düzenlediği iftar yemekleri ile binlerce kişiyi buluşturuyor. Hafta içi her akşam gönül köprülerinin kurulduğu, kardeşlik ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı Başiskele 'de iftar yemekleri bunlarla sınırlı kalmıyor. İftarlara katılamayan hasta ve yaşlılar için her gün aşevinden evlere iftar yemeği servisi yapılıyor. Başiskele Belediyesi Aşevinde pişen yemekler her gün ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

 

Başiskele Sahili'nde Rengin İnşaat'ın katkıları ile verilen iftar yemeği sonrasında sahne alan İbrahim Cuşan en güzel ilahi eserleri Başiskele halkı için seslendirdi.


 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım