Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına katılan vatandaşlar yine birlik ve beraberliğini gösterdi. Geçtiğimiz yıllara göre daha fazla katılımın olduğu bayramlaşma programında Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı yalnız bırakmayan genç yaşlı herkes Karşıyaka Kültür Merkezi'nde kenetlendi. İlçe protokolünün katıldığı programda değim yerindeyse adım atacak yer yoktu. Sevgi selinin yaşandığı programda helallikler alındı, iyi niyetler dillendirildi.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ev sahipliğinde Karşıyaka Kültür Merkezinde düzenlenen 13. Geleneksel Bayramlaşma programı tam bir bayram havasında geçti. Ramazan Bayramının 1. Gününde yapılan kent bayramlaşmasına vatandaşlar aileleriyle katıldı.
Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, belediye personeli, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programı önceki yıllardan daha kalabalıktı.
Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı Bayramlaşma programına katılan misafirlere ikramda bulunuldu, hediyeler verildi.