HABERLER
MANNESMAN SOKAK RENKLENİYOR
07 Ağustos, 2015
A- A+

Işıklandırma ve çevre düzeni çalışmaları ile kent estetiğine uygun yeni cadde ve sokakların ortaya çıktığı Başiskele'de  yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendiren ekipler yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokaklarda çalışma gerçekleştiren ekibi ile her zaman birlikte olan, onların hal ve hatırlarını soran Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu anlamda vatandaşlarla da bir araya gelerek onlarla sohbet etme imkanı da buluyor.

 

Vatandaşlardan gelen istek ve önerilerin yanı sıra Başiskele'ye vizyon kazandıracak birçok projeye imza atan ve bu projeleri hayata geçiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz örnek çalışmalarla Başiskele halkına ilkleri yaşatıyor. Vatandaş odaklı yapılan çalışmalar kapsamında ilk kez Kılıçarslan Mahallesi Mannesman Sokak'ta uygulanan renkli baskı beton yapımı devam ediyor.

 

Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki Mannesman Sokak'ta devam eden çalışmaları Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus ile birlikte inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vatandaşlarla sohbet ederek, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve sokağın yeniden kullanıma açılacağını söyledi.

FOTOĞRAFLAR