HABERLER
SEYMEN MAHALLESİ SPOR SAHASI
Orjinal Resim
23.02.2016 13:08:05

Başiskele Belediyesi özellikle çocukların ve gençlerin daha fazla spor yapmalarına olanak sağlayacak tesisleri halkının kullanımına sunuyor. Bu kapsamda Seymen Mahallesi Kartonsan Okulu içerisinde bulunan futbol ve basketbol sahası yapımı tamamlandı. Şimdi basketbol ve futbol oynamaya gelen çocuklar bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyor. Basketbol ve futbol topunu alıp gelen öğrenciler alanı hiç boş bırakmıyor.

 

Başiskele Belediyesi Seymen Mahallesi'nde bulunan Kartonsan Okul alanında çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra alana futbol ve basketbol sahası yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri büyük bir ihtiyacı karşıladı. Hem mahalle gençlerinin hem de öğrencilerin kullanımına sunulan alanda hafta içi okul öğrencileri, hafta sonu ve okul saatlerinin dışında mahalle gençleri yararlanıyor.

 

Öğrencilerin topluma uyum sürecinde sosyalleşmesinin önemine değinen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz sporun onları motive etiğini belirterek Başiskele 'de uygun alanlara bu tür sahaların yapılacağını söyledi.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım