HABERLER
SAĞLIĞI ÖNEMSİYORUZ
Orjinal Resim
29.02.2016 15:37:06

Eğitim açısından pek çok aktivitenin gerçekleştiği, mahalle halkının isteklerine göre çeşitli kursların düzenlendiği Başiskele Belediyesi Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezlerinde güzel dostluklarda yaşanıyor. Semt Konaklarına yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri Semt Konaklarını evleri gibi gördüklerini ve bu nedenle rahatlıkla gittiklerini, düzenlenen kurslarda daha başarılı olduklarını belirtiyor.

 

Başiskele Belediyesi tarafından mahalle halkının kullanımına yönelik yapılan Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezilerinde erkeklere ve bayanlara yönelik bilgilendirme toplantıları, kurslar, öğrencilere yönelik aktiviteler düzenleniyor. Sağlık konularında birçok programın düzenlendiği semt konaklarında bu sefer erkeklere yönelik "Erkeklerde İdrar Yolu Hastalıkları" konulu konferans düzenlendi.

 

Yeşilkent Mahallesi Semt Konağında Başiskele Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Başiskele sınırlarında hizmet veren VM Medical Park Hastanesi Üroloji Bölümü Uzmanı Op. Dr. Ali Sarıbacak konuşmacı olarak katıldı. Konu ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı program sonunda VM Medical Park Hastanesi tarafından emekli katılımcılara ücretsiz üroloji muayenesi ile prostat kanseri tahlili için imkan sunuldu.

 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım