HABERLER
Gençlerimiz İçin Bir Gençlik Merkezi Daha
Orjinal Resim
27.03.2018 12:09:17

Başiskele Belediyesi çalışıyor, gençler sporla daha dinamik bir hayatla buluşuyor. Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi yakında açılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ayaz “Hemşerilerimize böyle güzel sosyal bir alan daha kazandırdığımız için çok mutluyuz “dedi.

 

Sosyal Belediyecilik alanında çığır açan Başiskele Belediyesi ilçede yaşayanlar için yeni bir sosyal mekâna daha imza attı. Her mahallede gençlik merkezi parolasıyla yola çıkan Hüseyin Ayaz ve ekibi hemşerileri için en iyisini yapmaya çalışıyorlar.

Serdar Mahallesinde önümüzdeki günlerde açılacak olan Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi’nde gençler hem boş vakitlerini değerlendirecek hem spor ve diğer aktivitelerle zinde bir hayata merhaba diyecekler. Bunun yanı sıra okçuluk eğitimi de verilecek. Bütün eğitimleri verecek olan antrenörler de tamamen profesyonel. Vatandaşlar boş vakitlerinde şark köşesinde ferah bir ortamda kitap okuyabilecekler ve kafeteryadan sıcacık çaylarını yudumlayacaklar.

Başiskele Belediyesi Sosyal Belediyecilik alanında zirvede

Erkeklere yönelik Gençlik ve Spor Merkezinde, yaklaşık 70 spor aleti ile fitness salonu, okçuluk salonu, Şark köşesi, kafeterya, soyunma odaları, mescid ve şadırvan olmak üzere toplam yaklaşık 1000 metrekare alanda kurulan merkezde profesyonel antrenörler eşliğinde halka hizmet verecek. Her mahallede gençlik merkezi parolası ile çalışan belediye ekipleri çalışmalarını bu yönde gerçekleştiriyor. Marmara Bölgesi’nde sosyal belediyecilik alanında çığır açan Başiskele Belediyesi vatandaşların istek ve doğrultuları yönünde çalışmalarını Başiskele’ye kazandırıyor.

Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz diyen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Hemşerilerimize böyle güzel sosyal bir alan daha kazandırdığımız için çok mutluyuz. İnşallah her mahallemizde böyle sosyal alanlar açacağız. Gücümüzün yettiğince değil, gücümüzün üstünde gayretler göstereceğiz.” dedi.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım