HABERLER
Başkan Ayaz´dan Milli ve Manevi Değerlere Vurgu
Orjinal Resim
26.04.2018 10:09:46

Her fırsatta okul idarecileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de eğitim kalitesinin arttırılıp başarı çıtasının daha da yükseltilmesi için okul yöneticilerinin istek ve önerilerini de dinliyor.

Devlet ve özel okullarıyla eğitimdeki başarısı Marmara Bölgesi’nin ortalamasının üzerinde olan 7 Yıldızlı Kent’te, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan desteği devam ediyor. Öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetişmesine büyük önem veren Başkan Hüseyin Ayaz, ilçedeki okullara ziyaretlerini sürdürüyor.

Gün içerisinde Misak-ı Milli İlkokulu, Altınkent Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Emre Ezer Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, okul idarecileri ile okul binalarını gezerek, bina içi ve çevresindeki eksikler konusunda bilgiler aldı.

Gelecek nesillerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesi gerektiğini her zaman ve her yerde ifade eden Başkan Hüseyin Ayaz, ''Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Belediye olarak, diğer kurumlarımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak ilçemizi yönetmeye ve kalkındırmaya gayret gösteriyoruz. Özellikle ilçemizde bilinçli, saygılı, ahlaklı ve güçlü bireylerin yetişmesi için eğitime büyük önem ve destek veriyoruz. Eğitimde hedefimiz milli ve manevi değerlerle yetişen bir nesil bırakmak olmalıdır.'' dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım