HABERLER
Başkan Ayaz Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor
Orjinal Resim
8.05.2018 10:35:35

7 Yıldızlı Kent Başiskele'de Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz, ilçe sınırları içerisindeki okulları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Eğitim - öğretime ve özellikle çocuklara, gençlere büyük önem veren Başkan Ayaz,  Vali İhsan Dede İlkokulu, Vezirçiftliği Ortaokulu ve Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Vali İhsan Dede İlkokulu ve Vezirçiftliği Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Hüseyin Ayaz, burada okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi. Okulun genel durumu ile ilgili okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi alan Başkan Ayaz, öğrenciler ile de hasbihal etti.

Başkanımız Hüseyin Ayaz, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini kaydederek, öğretmenlerle yaptıkları istişareler sonucu, onların fikir ve önerilerinin kendilerine yol gösterdiğini söyledi.

Başkan Ayaz, daha sonra Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçti. Burada da okul idarecileri tarafından kapıda karşılanan Başkan Ayaz’a ilgi yoğundu. Başkan Hüseyin Ayaz, okulun konferans salonunda, öğretmenlere ve bu sene mezun olacak 12. sınıf öğrencilerine kısa bir konuşma yaptı.

Bu yıl liseden mezun olacak olan öğrencilere dijital yıllık sözü veren Başkanımız, üniversiteye giriş sınavına katılacak herkese başarılar dileyerek bazı önemli nasihatlerde bulundu.

BAŞKAN AYAZ'A PLAKET

Konuşma sonrası Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selman Utkan tarafından eğitime vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkanımız Hüseyin Ayaz’a teşekkür plaketi takdim edildi.

BAŞKAN AYAZ SINIFLARI DA GEZDİ

Ziyaret ettiği okullarda sınıfları da gezmeyi ihmal etmeyen Başkan Hüseyin Ayaz, öğrenciler ile sohbet etti, onların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Ayaz, uygulamalı elektrik ve elektronik derslerinin anlatıldığı sınıfta, öğretmen ve öğrencilerin projeleri hakkında bilgi aldı, neşeli ve keyifli vakitler geçirdi. 

eğitimdeyıldız, Başiskele,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım