HABERLER
Başkan Özlü´den "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" Mesajı
30 Nisan, 2019
A- A+

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti.

İşçi ve emekçilerin, ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Başkan Yasin Özlü, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“7 gün 24 saat çalışan ve Türkiye’nin ekonomisine büyük katkı sağlayan kentlerden birinde yaşayan kişiler olarak emeğin ve alın terinin önemine büyük önem veriyoruz. Çalışmayı ibadet gibi görüyor ve çalışanın hakkını kutsal sayıyoruz. Belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Emekleri ve alın terleriyle evlerine helal ekmek götürmek için çaba gösteren bütün emekçilerimizle biz büyük bir aileyiz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün bayram havasında geçmesini, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Bu anlayışla, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum."