HABERLER
"Bu Ramazan İlçemizde Gönül Sofraları Kuracağız"
05 Mayıs, 2019
A- A+

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın ve karşılamanın sevincini ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşayacağız.

“Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan'a ulaştık. İmanın, ibadetin, güzel ahlâkın, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin pekiştiği müstesna bir zaman olan bu ayda Başiskeleli komşulamızla, hemşehrilerimizle daha sıcak, samimi ve güzel ortamlarda bir araya gelerek gönül bağlarımızı daha çok güçlendireceğiz.

Yardımlaşma ve dayanıışmanın doruk noktaya ulaştığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerini unutmayalım.İhtiyaç sahiplerinin,yetimlerin, öksüzlerin ve kimsesizlerin yanında olalım. Başiskele'de hep birlikte gönül sofraları kuralım.

Bize sabırlı olma ve kanatkâr olma yolunda nefsimizi terbiye imkânı veren oruç ibadetinin farz kılındığı bu mübarek ayın en önemli özelliği de hidayet ve istikamet rehberimiz Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ay olmasıdır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta tüm Başiskeleli hemşehrilerimin, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin bu mübarek Ramazan ayını hakkıyla idrak etmelerini temenni ediyorum.

Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşturması dileği ile
Hayırlı Ramazanlar...