HABERLER
Başkan Özlü Hemşehrileriyle Sosyal Mesafeli Bayramlaştı
Orjinal Resim
26.05.2020 22:43:54

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sosyal mesafe kurallarına uyarak Başiskeleli hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanan Başiskele'de Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte köylerdeki hemşehrilerini ziyarete giderek bayramlaştı. Servetiye Karşı, Servetiye, Tepecik, Kazandere, Aksığın, Serindere ve Camidüzü köylerinde hemşehrileriyle gönülden kucaklaşarak bayramlaşan Başkan Özlü, komşularıyla hasbihal ederek aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Birlik ve beraberlik içerisinde sosyal mesafesiz, esnliklerle dolu, sağlıklı nice bayramlara kavuşmayı dileyen Başkan Özlü, hemşehrilerine ve çocuklara bayram hediyesi verdi.

BAŞKAN ÖZLÜ SERİNDERE'DE TOPRAK SÜRDÜ

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Serindere'deki bayramlaşma ziyareti sırasında bahçesinde toprak süren komşusuyla da bayramlaştı. Başkan Özlü, hemşerisiyle yaptığı bayramlaşmanın ardından patpat denilen toprak sürme aletiyle bir müddet toprak sürerek komşusuna yardımcı oldu.

l Fotoğraflar
 
BaskanOzlu_patpatkullandi_27052020000128-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım