Barbaros Mahallesi Semt Meydanı´nda Sona Gelindi
1.06.2020 15:57:02

Başiskele Belediyesi, Barbaros Mahallesi’nde yapımı devam eden semt meydanı projesinde sona gelindi.

Başiskele’nin doğal güzelliklerine ve kent estetiğine uygun modern, vatandaşların ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verecek şekilde projesi yapılan ve çalışmalara geçen aylarda başlanan semt meydanı çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde söz verdiği gibi ilçenin araç ve yaya yoğunluğu fazla olan lokasyonlara ücretsiz otopark ve yeni semt meydanları kazandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tüm dünyayı saran ve ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgınına karşı halk sağlığını korumak için yoğun bir şekilde aylardır canla başla çalışan Başiskele Belediyesi, bir yandan da diğer belediyecilik hizmetlerini yürütmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün yakından takip ettiği meydan projesinde belediye ekipleri yoğun bir çalışma temposunda çalışarak alt yapısı kısa bir sürede tamamlandı. Daha sonra modern aydınlatma direkleri dikildi, yeni desenli parke taşları yerleştirildi, yeni çimler serildi, peyjaz çalışmaları yapıldı ve yeni ağaçlar dikildi.

BAŞKAN ÖZLÜ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Başiskele’nin yeni semt meydanı projesinde son aşamaya gelirken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, çalışmaları yakından takip ediyor. Yetkili birim müdürlerinden çalışmalar hakkında sık sık bilgiler alıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan M. Yasin Özlü, eline kürek alarak mesai arkadaşlarına yardım etti.

BAŞİSKELE’NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNE UYGUN

Barbaros Mahallesi’nde yaklaşık 3000 metrekare alandan oluşan yeni semt meydanında Başiskele’nin doğal güzelliklerine uyumlu ve yeşilini koruyan çalışmalar yapan Başiskele Belediyesi, yeni semt meydanında 20 araçlık otopark da yapıyor. Meydanda vatandaşların dinlenip eğlenceli vakit geçireceği sosyal yaşam ve etkinlik alanı, dekoratif oturma grupları ve yeni yeşil alanlar yer alacak. Modern aydınlatmalarla ışıklandırılacak semt meydanı projesi tamamlandığında ilçeye hem yeni bir çehre hem de değer katacak.

BarbarosMah.SemtMeydani1_01062020155644-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
BarbarosMah.SemtMeydani2_01062020155644-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim