HABERLER
BAŞKEM Mağazası´nda Satışlar Yeniden Başladı
Orjinal Resim
1.06.2020 17:42:00

Yeni Tip Koronavirüs (KOVID-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatılan AVM’ler dolayısıyla faaliyetlerini durduran Başiskele Kadın El Emeği Mağazası (BAŞKEM) yeniden vatandaşların hizmetine açıldı.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde yer alan ve Başiskeleli kadınların aile ekonomisine katkı sağlaması amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Symbol AVM’de hizmete açılan BAŞKEM Mağazası Koronavirüs salgını sonrası normalleşme takvimi çerçevesinde bugün (1 Haziran) itibariyle satışlara tekrar başladı. Normalleşme sürecinde uzun bir aradan sonra ilk satışlarını gerçekleştiren BAŞKEM Mağazası’nda ilçede yaşayan özellikle ev hanımlarının ürettiği aksesuarlar, dekorasyon ürünleri, mefruşat, el işi örgü, dantel, dokuma, takılar, resimler, tezhip ve hatlar, minyatür ve çiniler, ebrular, ahşap ürünler, cam objeler, süsler, el işlemeleri, el yapımı oyuncaklar gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Başiskele Belediyesi, Başiskele Halk Eğitim Merkezi ve Symbol AVM iş birliğiyle “Sosyal Sorumluluk” projesi olarak açılan ve yeni müşterilerini bekleyen BAŞKEM Mağazası, normalleşme sürecinde Başiskele’nin şanslı kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım