Başkan Özlü Dünya Evine Giren Çiftleri Yalnız Bırakmıyor
7.07.2020 10:48:14

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hafta sonu gerçekleşen cemiyetlere katılarak hemşehrilerinin mutluluklarına ortak olmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Başkan M. Yasin Özlü, dünyayı etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs Salgını sonrası kontrollü sosyal hayat sürecinde devam eden düğün cemiyetlerine katılarak davetleri karşılıksız bırakmıyor. Sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına uygun olarak geçtiğimiz Cumartesi günü Emine ile Furkan, Şule ile Şerif, Sevda ile Alperen ve Merve ile Cihat çiftlerinin düğün merasimlerine katılan Başkan Özlü, Pazar günü de Reyhan ile Orhan, Selen Nur ile Hasan ve Burcu ile Ömer çiftlerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, dünya evine giren çiftlere iki cihan aile saadeti diledi.