HABERLER
Başiskele´de Genç Yetenekler Hünerlerini Sergiliyor
Orjinal Resim
7.08.2020 14:29:45

Başiskele Belediyesi, 2020 Sahil Sanat Günleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerde Başiskele’nin genç yetenekleri hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

Başiskele’de gençlere ve gençliğe büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü her platformda gençlerin yanında oluyor ve onları destekliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Yetenekler Sahne Sizin” etkinliğiyle Başiskele Sahili müzikle şenlendi. Koronavirüs Salgını sonrası yeni normalleşme sürecinde “Mesafe Sanata Engel Değildir” sloganıyla sahilde kurulan sahnede yeteneklerini sergileyen gençler sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde açık havada mini bir konser verdiler. 

“Genç Yetenekler Sahne Sizin” projesine 22 Temmuz Çarşamba günü başlayan Başiskele Belediyesi, her hafta Çarşamba ve Cuma akşamları müzikseverleri sahilde buluşturdu. Başiskele’nin genç yeteneklerinden Samet Yücel, Erdem Larçin, Mustafa İzzet Kaçan, Hakan Ateş, Umut Şahin, Kaan Turan, Ali İhsan Karaosmanoğlu, Onur Can, Mert Can Koral, Şevval Koçanoğlu, Sudenaz Öcal ve Mustafa İzzet Koçan sahneye çıktı. Başiskele Sahili’ni dolduran vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte genç yetenekler kemençeleri, gitarları, saz ve bağlamaları, klarnetleri ve güzel sesleriyle müzikseverlere inanılmaz akşamlar yaşattı.

Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen “Genç Yetenekler Sahne Sizin” etkinliği yaz boyunca her Çarşamba günleri saat 19:00 ile 23:00 saatleri arasında devam edecek. Başiskele’nin müzikle ilgilenen genç yetenekleri, “Ben de sahne almak istiyorum” diyen kendine güvenen gençleri Başiskele Belediyesi’nin 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak talepte bulunabiliyor. 

l Fotoğraflar
 
SahneSenin4_07082020142931-6_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım