Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
15.09.2020 13:57:23

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde kovid-19 kapsamında hem hijyeni sağlamak hem de dezenfekte çalışmalarını sürdürmek için temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hijyen çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temiz işler yapmaya devam ediyor. Ekipler, yol süpürge araçlarıyla yol süpürme ve yıkama çalışmalarını belirlediği programlar ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine gerçekleştiriyor.

Eylül ayı ile birlikte kaldırım ve caddeleri kaplayan sonbahar yapraklarını da tazyikli sularla yıkayan ekipler tüm çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

İlçe genelinde yapılan temizlik çalışmalar kapsamında ekipler, cadde ve sokakları temizliyor, evsel atık ve geri dönüşüm konteynerlarının çevrelerini tazyikli suyla yıkıyor. Aynı zamanda her gün kentin belirli bölgelerinde kurulan açık ve kapalı semt pazarlarında düzenli dezenfekte çalışmaları sürdürüyor.

TAKSİ DURAKLARI TEMİZLENİYOR

Ekipler aynı zamanda vatandaşların ulaşım olarak kullandığı kentimizdeki yaklaşık 20 taksi durağını da belirli periyotlarla düzenli olarak dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor.

kapali-pazar-yeri-dezenfekte_15092020135720-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim
kapali-pazar-yeri-dezenfekte-2_15092020135720-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim