Başkan Özlü Halkla İç İçe Olmaya Devam Ediyor
12.10.2020 15:13:35

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, göreve geldiği ilk günden bu yana halkla iç içe olmaya ve Başiskele’yi halkla birlikte yönetmeye devam ediyor.

Belediye Başkanlığı görevine başladığından itibaren Başiskeleli hemşehrileriyle bir araya gelmeye ve halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren, komşularının istek, talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek süratli şekilde çözümler üreten Başkan M. Yasin Özlü, Koronavirüs Salgını sonrası yaşadığımız Kontrollü Sosyal Hayat döneminde de sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına uyarak vatandaşlarla buluşuyor.

Başiskele Belediyesi’ni halkla birlikte yönetim modeliyle, ilçede yapılan güzel işlerde hemşehrilerinin fikrini alarak hareket eden Başkan Mehmet Yasin Özlü, sık sık esnaf ziyareti yapıyor, kıraathanelere giderek komşularıyla çay sohbeti yapıyor, düğün cemiyetlerine katılarak gençlerin ve ailelerinin mutluluklarına ortak oluyor. Bazen Başiskele Sahili’nde hemşehrileriyle deniz havası alan, Başkan Özlü, bazen de ilçenin köylerinde komşularının tarla bahçe işlerine yardımcı oluyor. Her vatandaş ziyaretinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not alan Başkan, hızlıca çözüm önerileri buluyor ve daha yaşanabilir, huzurlu Başiskele için hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışıyor.