HABERLER
Özlü´den BAŞKİM ile İş Başı Yapan Hemşehrilerine Ziyaret
Orjinal Resim
20.10.2020 17:34:12

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi’nin (BAŞKİM) aracılığıyla işe başlayacak hemşehrilerinin oryantasyon eğitimine katıldı.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün göreve geldiğinde ilk yaptığı icraatlardan biri olan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), iş arayanlar ile işverenleri tek çatı altında buluşturmaya devam ediyor. Başiskele’de faaliyetlerine devam eden köklü bir firmanın personel ihtiyacının karşılanmasına aracılık eden BAŞKİM, Yeniköy Kültür Merkezi’nde işverenler ile iş arayanları buluşturdu. Yaklaşık 240 vatandaşın mülakata girdiği alım sonucunda yaklaşık 110 kişi işe alınmak üzere evraklarını tamamlayarak işe alım işlemlerini gerçekleştirdi.

Başiskele’de iş gücüne ve istihdama büyük önem veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, işe alımları gerçekleştirilen hemşehrilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İşe başvurusu kabul edilen vatandaşlara yeni işlerinde başarılar ve kolaylıklar dileyen Başkan Özlü, firma yöneticilerine de teşekkür etti.

Koronavirüs testi yapılan ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimine tabii tutulan vatandaşlar, yeni işleri dolayısıyla büyük bir memnuniyet duyarken, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye çok teşekkür ettiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım