Olmuşken En Güzeli, En Kalıcısı Olsun
17.11.2020 17:49:50

Başiskele Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerin üst yapı çalışmalarını, en kalıcısı, en güzelini yapmak gayretiyle tamamlamaya devam ediyor.

Başiskeleli vatandaşların talepleri ve planlar çerçevesinde yeni imar yolları açan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yollar vatandaşların maksimum fayda sağlamaları için konforlu hale getiriliyor.

BEŞÇEŞME SOKAKTA 450 METRE PARKE YOL

Bu kapsamda Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Fatih Mahallesi ve Y. Yakacık Mahallemize sınır Beşçeşme Sokakta 450 metre kilitli parke yol ile kaplıyor. Çok kısa bir sürede yepyeni yollarına kavuşan vatandaşlar, Başiskele Belediyesi’nin kalıcı ve estetik işlerinden çok memnun kalırken, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ettiler.