Üst Yapı Çalışmalarımız Devam Ediyor
26.11.2020 14:42:32

Başiskele Belediyesi hava şartlarının da müsaade etmesiyle vatandaşların talepleri ve planlamalar doğrultusunda üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda önceki gün Atakent Mahallesi Feray, Dilruba ve Iraz Sokak'ta üst yapı çalışması için malzeme serimi gerçekleştiriyor. Malzeme seriminin ardından planlamalar doğrultusunda yol yapım çalışmaları tamamlanacak.

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün talimatlarıyla sürdürülen faaliyetler kapsamında Fen İşleri üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu bütçe ve vatandaş talepleri, ihtiyaç durumuna göre planlamanın yapıldığı, alt yapısı tamamlanan ve yeni konutlaşmanın olduğu bölgeleri önceliğine alan ekipler çalışmalarını tamamlıyor. Güzel işler şiarıyla en güzel, en kalıcı işleri vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla en süratli şekilde tamamlamayı hedefleyen ekipler sahada tüm hızıyla hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

atakekent-mah-dilruba-sok_26112020144225-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
atakent-mahallesi_26112020144225-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim