HABERLER
Başkan Özlü Hemşehrileri ile Sosyal Medyada Buluşuyor
Orjinal Resim
30.11.2020 14:43:48

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yeni alınan kısıtlamalar sonrası Başiskeleli hemşehrileriyle sosyal medyadan canlı yayınla buluşacak.

Başkan Özlü, Koronavirüs Salgını sonrası Sosyal Medya Buluşmaları ile gönüllere mesafe koymayan ve düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği sosyal medya halk buluşmalarıyla Başkan Özlü, vatandaşların istek, öneri ve sorunlarına süratli ortak çözümler üretiyor, hem de tüm komşularına seslenme fırsatı buluyor.

Başiskele’de halkla iç içe olmayı seven ve her fırsatta hemşehrileriyle hasbihal eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni alınan kısıtlamalar sonrası halkla sosyal medyada hasret giderecek.

Başkan Özlü’nün sosyal medya hesapları üzerinden 3 Aralık Perşembe günü saat 19:00’da canlı yayınlanacak halk buluşmasında vatandaşlar sorularını soracak, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü tüm soruları bizzat kendisi cevaplandıracak. Yoğun katılımın olması beklenen Sosyal Medya Buluşması’nda Başiskeleliler, Başkan WhatsApp Hattı 0533 191 19 80 ve sosyal medya hesapları üzerinden de merak ettikleri soruları gönderebilecek.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım