Başiskele´nin Yollarında Kalıcı İşler
1.12.2020 11:22:13

Başiskele Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerin üst yapı çalışmalarını tamamlamaya devam ediyor.

Başiskeleli vatandaşların talepleri ve planlar çerçevesinde yeni imar yolları açan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yollar vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşımı için kilitli parke taşlarıyla kaplanıyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Doğru, Şeftali ve Altın Sokaklarının ardından Fatih Mahallesi ile Y. Yakacık Mahallesi sınırında yer alan 450 metrelik Beşçeşme Sokak da kilitli parke taşlarına kavuştu.

Çok kısa bir sürede yepyeni yollarına kavuşan vatandaşlar, Başiskele Belediyesi’nin kalıcı ve estetik işlerinden çok memnun kalırken, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ettiler.