HABERLER
BAŞKİM, 666 Başiskeleli´ye Umut Oldu
Orjinal Resim
11.01.2021 13:45:40

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün göreve geldiğinde ilk yaptığı icraatlarden biri olan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), 2020 yılı sonu itibariyle 666 Başiskeleli'nin istihdamını sağladı.

İş arayanlar ile işverenleri tek çatı altında buluşturmaya devam eden BAŞKİM, Koronavirüs Salgını'na rağmen ilçede ikamet eden vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan İstihdam Seferberliği’ne destek olmak ve Başiskeleliler’in iş ve meslek sahibi olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla 2019 yılının Nisan ayında hizmet vermeye başlayan BAŞKİM, Koronavirüs engeline rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Özlü’nün büyük önem verdiği Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi, bölgenin iş imkânlarını Başiskele’de ikamet eden iş arayışında olanları, bölgedeki işverenler ile aynı sistemde eşleştirerek işe uygun nitelikte eleman bulma konusunda yardımcı oluyor. İŞKUR ile de işbirliği içerisinde çalışan BAŞKİM, hizmete girdiği günden bu yana 666 Başiskeleli’yi iş sahibi yapmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

İş sahibi olan kişiler kadar firma sahiplerinin de büyük bir memnuniyet duyduğu Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi hizmetinden 195 firma eleman desteği alıyor.

Başiskele halkına iş bulma konusunda büyük bir umut olan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), kurulduğu günden itibaren 2020'nin Aralık ayı sonuna kadar 3184 işlem yaparak yoğun bir çalışma temposunda istihdam seferberliğine desteğini sürdürdü.

l Fotoğraflar
 
Baskim1_11012021134536-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım