Başiskele?ye iki yeni park yapılacak
Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Barbaros ve Yeşilkent Mahallelerine iki yeni parkın yapımı için düğmeye bastı
Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçeye birçok park kazandıran ekipler Barbaros Mahallesi ile Yeşilkent Mahallesi?nde yeni park alanlarının yapımı için düğmeye bastı. Kazıları yapılan ve temeli hazırlanan parklara önceki gün de beton döken ekipler, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Toplam 700 metrekarelik alan
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre Barbaros Mahallesi kurulacak parkın 460 metrekarelik alana, Yeşilkent Mahallesi?ndeki parkın ise 240 metrekarelik alana sahip olduğu. İki mahallede de çalışmalara hızlı başlayan ekipler, iki parkta da kamelya, piknik alanları, çocuk oyun gurupları ve bitkisel tasarımların yer aldığı bölümler yapacak. İki parkın önümüzdeki Temmuz ayın da hizmete girmesi bekleniyor.
29 Haziran 2010 Salı