HABERLER
Başkan, Uçar Ailesinin Misafiri Oldu
05 Ağustos, 2009
A- A+

BAŞKAN, UÇAR AİLESİNE MİSAFİR OLDU

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Karadenizliler Mahallesi sakinlerinden Mustafa Uçar ailesine kahvaltıda konuk oldu.

 

Hüseyin Ayaz göreve geldiği günden beri vatandaşlarla sık sık kahvaltılı toplantılarla bir araya gelmeye ve sıkıntı ve önerilerini dinlemeye özen gösteriyor. Karadenizliler Mahallesi Arıtma Karşısında ikamet eden Mustafa Uçar ailesinin konuğu oldu. Kahvaltıda Ayaz ve Uçar ailesini, Meclis Üyesi Osman Çağman, Korganlılar Dernek Başkanı Yunus Şener, Kullar Yıldız Spor Kulüp Başkanı Muharrem Can ve mahalleli dostları Sami Uçar, Mustafa Eşe, Adil Çap, Mehmet Çağman ve Abdullah İdanoğlu yalnız bırakmadılar.

Kahvaltı da mahalle ile ilgili var olan sıkıntılar ve çözüm noktasında fikir alışverişinde bulundular.  Ayaz, Sorunların çözümü noktasında karşılıklı iyi niyet çerçevesinde her zaman yanlarında olacağını vurguladı. Kahvaltının ardından Atatürk Caddesi üzerinde incelemelerde bulundular.