HABERLER
Başiskele´de ?Çirkin Ördek Yavrusu
23 Ağustos, 2010
A- A+

Başiskele?de ?Çirkin Ördek Yavrusu?  

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Ramazan ayı boyunca yetişkinlere özel düzenlenen gecelerde; tasavvuf, şiir ve sohbet gecelerinin yanı sıra talk show, özgün ezgi, ilahi konseri, tasavvuf konseri, semah gösterisi ve kur?an tilaveti yer alıyor. Yetişkinlere özel programların dışında minikleri de unutmayan Başiskele Belediyesi açık havada çizgi film gösterileri de düzenliyor.
 
Başiskele Belediyesi?nin bu Ramazan programları halk arasında da büyük beğeniyle karşılanıyor. Özellikle miniklere özel düzenlenen özel gece çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekiyor. Etkinlikler kapsamında hafta sonu Yeşilkent Mahallesi Çocuk Parkı ile Kullar Kültür Merkezi açık alanında yapılan sinema günlerinde 35 mm?lik nostalji sinema makinesiyle ?Çirkin Ördek Yavrusu ve Farecik? adlı çocuk animasyonun gösterimi vardı.
 
Çocuklara yönelik açık hava film gösterileri önümüzdeki günlerde de devam edecek. Öte yandan yine çocuklara yönelik Ramazana özel Tır Tiyatrosu çocuk oyunları; 28 Ağustos akşamı Kullar Kültür Merkezi alanında, 3 Eylül Cuma akşamı Atakent Konutları park alanında gösterime sunulacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, düzenlenen ramazan gecelerinde birlikte, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmanı sevincini yaşadığını ifade ederek, ?Halkımızın ve sevgili yavrularımızı mutlu etmek bizim görevimiz? diye konuştu.
 
23 Ağustos 2010 Pazartesi