HABERLER
Başkan Özlü Gençlerle Döngel Vadisi Millet Bahçesi´nde
Orjinal Resim
10.02.2021 12:23:35

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Döngel Vadisi Millet Bahçesi’nde Diyanet Gençlik öğrencileriyle yürüyüş yaptı.

Başkan Özlü’nün seçim beyannamesinde vaat ettiği projelerden olan ve Başiskeleliler tarafından büyük takdir toplayan “Döngel Vadisi Millet Bahçesi” vatandaşların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Şubat ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden güzel ve güneşli bir havada dün Diyanet Gençlik Başiskele Şubesi gençleriyle buluşan Başkan M. Yasin Özlü, genç kardeşleriyle birlikte Döngel Vadisi Millet Bahçesi’nde yürüyüş yaptı. Doğa ile iç içe bir ortamda gerçekleşen yürüyüş eğlenceli ve keyifli anlara sahne oldu. Yürüyüşte gençlerle sık sık sohbet eden Başkan Özlü, piknik yapan hemşehrileriyle de hasbihal etti.

Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşen yürüyüş sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Güzel bir günde güzel bir ortamda Başiskeleli genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Keyifli bir yürüyüş oldu. Yürüyüş sırasında ailece piknik yapan hemşehrilerimizle de karşılaştık. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde piknik yapmaları, sakin ve doğal bir ortamda dinlenmeleri ve spor yapmaları bizi çok memnun etti. Kentimiz ve halkımız için yaptığımız güzel işlerimizin meyvesini bizzat yakından görmek bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım