HABERLER
Başiskele´de Ağaçlar Kış Aylarında Koruma Altında
Orjinal Resim
23.02.2021 15:21:33

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde yeşil alanlarda bulunan ağaçların mevsim şartlarına uygun periyodik bakımlarını gerçekleştirerek doğayı korumaya devam ediyor.

Başiskele’deki ağaçları kış şartları için koruma altına alan Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında bitkilere form verilmesi, ağaç budama, herekleme ve yabani ot temizliği gibi işlemleri sürdürüyor.

Belediye ekipleri ilçe genelindeki park ve bahçeler, yeşil alanlar, mesire alanları ile orta ve yan refüjlerdeki bitkilerin kış bakımlarını gerçekleştiriyor. Ekipler, son olarak Altınkent Mahallesi Aile Sağlık Merkezi çevresinde ve Seymen Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan ağaçların hereklenmesi işlemlerini yaptılar.

DÖNGEL VADİSİ MİLLET BAHÇESİ’NE 87 YENİ FİDAN

Başiskele’nin doğal güzelliklerine uygun ve vatandaşların doğa ile iç içe vakit geçirebilmeleri için Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde ilçeye kazandırılan ve vatandaşların büyük beğenisini toplayan Döngel Vadisi Millet Bahçesi’ne de 87 yeni fidan dikildi.

Zümrüt yeşili doğal güzelliğiyle Kocaeli’nin yeni cazibe noktası haline gelen ve bölge sakinlerinin uğrak yeri olan Başiskele’nin doğal millet bahçesine belediye ekipleri tarafından 27 adet kiraz, 25 adet erik, 17 adet defne, 15 adet karayemiş ve 3 adet batı ladini fidanı toprakla buluşturuldu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım