HABERLER
Başkan Özlü Sahada Güzel İşlerin Başında
Orjinal Resim
25.02.2021 14:52:38

Başiskele’de kente değer katan güzel işler hız kesmeden devam ederken Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan M. Yasin Özlü, ilçenin dört bir köşesinde yapımı devam eden projeleri ve çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceliyor. Her an sahaya inerek ilgili müdürlerle birlikte çalışmaları denetleyen Başkan Özlü, mesai arkadaşlarına da moral ve motivasyon veriyor.

Başkan Özlü, ekibiyle birlikte son olarak Kullar Semt Meydanı’nda yapımı devam eden 17 Ağustos Deprem Şehitleri Anıtı’nı, Kullar Tepecik Mahallesi’ndeki meydan düzenlemesi çalışmalarını, Yeşilyurt Mahallesi Çuhadar Caddesi’ndeki modern aydınlatma direklerinin montaj çalışmalarını yerinde inceledi. İlgili teknik ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Özlü, mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

BAŞKAN ÖZLÜ: “GÜZEL BAŞİSKELEMİZ’İ HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Özlü incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Güzel Başiskelemiz’i geleceğe taşımak için vatandaşlarımızın talepleri ve her mahallemizin ihtiyaçlarına göre programladığımız üst yapı çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. İlçemizin değerine değer katan güzel işlerimizi yakından takip ederek sürecin daha süratli işlemesini sağlıyor, hemşehrilerimizin hizmetlerimize daha çabuk kavuşması için ekibimizle birlikte büyük bir gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve mutlu bir şekilde kentimizde yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım